Top 9 motive pentru care ar trebui să cumpărați Kia Seltos

Există multe mașini pe piață, așa că nu este ușor să-l găsești pe cel potrivit. Odată cu proliferarea mărcilor pe tot globul, devine din ce în ce mai dificil să găsești vehiculul perfect care să se potrivească nevoilor tale.

Kia Seltos este mașina la care trebuie să te uiți chiar acum. Noua adăugare la Kia Seltos este o alegere demnă, având în vedere gama remarcabilă de SUV-uri Kia. Capacitățile vehiculului sunt demonstrate și de recenziile pozitive de la Kia Seltos pe fiecare platformă.

Cel mai bun lucru despre gama de vehicule Kia este că există ceva pe placul tuturor. Puteți alege dintr-o varietate de funcții de înaltă calitate, în funcție de cât sunteți dispus să cheltuiți.

Acest nou plus la gama de SUV-uri Kia este, de asemenea, mai înalt și mai spațios decât predecesorii săi. Avem multe motive pentru care ar trebui să continuați să citiți dacă sunteți un pasionat de mașini în căutarea celui mai bun vehicul de pe piață.

Spatiu de depozitare uimitor de mare

Spațiul de depozitare excepțional este unul dintre principalele motive pentru care Kia Seltos este atât de popular. Vehiculul are mult spațiu de marfă.

Puteți face mașina și mai spațioasă coborând scaunele din spate. Kia Seltos este o opțiune accesibilă pentru majoritatea oamenilor, indiferent dacă au nevoie să depoziteze echipamente sportive sau produse alimentare.

Preturi rezonabile

De câte ori au existat vehicule care erau atât accesibile, cât și aveau toate caracteristicile pe care le doreai? Suntem dispuși să pariem că niciunul dintre aceste vehicule nu există. Kia Seltos începe la un preț imbatabil de orice concurent. Compania s-a asigurat că gama de prețuri este accesibilă tuturor, deoarece prețul este un factor important în achiziționarea unui vehicul. Intervalul de preț al vehiculului este între 25.000 USD și 40.000 USD și a primit multă atenție din partea consumatorilor de toate vârstele.

Aspect frumos

Este rar să găsești vehicule perfecte ca preț, aspect și specificații. Noul Kia Seltos îndeplinește toate cerințele. Exteriorul în două tonuri al vehiculului stabilește un standard ridicat pentru toți concurenții. Are o senzație modernă, nervoasă, care atrage atenția.

Este posibil să ne întrebăm cum se evidențiază vehiculul față de alții cu același finisaj vizual. Chiar dacă vehiculele pot arăta similar, modelele premium sunt mai distinctive. Caracteristica distinctivă a acestui vehicul este finisajul în două tonuri.

Există două opțiuni când vine vorba de alegerea unui motor.

Majoritatea vehiculelor au un singur motor, dar Kia Seltos oferă două. Aveți versiunile S Turbo și SX Turbo. Ambele motoare sunt turbo la 1,6 litri.

Cele două motoare puternice ale SUV-ului funcționează excepțional de bine. Nu aveți nevoie de nimic mai mult ca șofer, când aveți performanțe superioare pe drum, spațiu amplu de depozitare și stil clasic într-un singur vehicul.

Cea mai modernă tehnologie

Compania era deja binecunoscută pentru tehnologia sa de înaltă calitate și sistemele excelente de infotainment, chiar dacă noul Kia Seltos nu fusese lansat. Kia s-a asigurat că noul vehicul are tot ce este mai bun, în conformitate cu tendința actuală. Acest pachet include Bluetooth, recunoaștere vocală, aplicatie pentru 6luxedesigns, ecran tactil, compatibilitate cu smartphone-uri și multe alte funcții.

Caracteristici de securitate care sunt de ultimă oră

Kia oferă, de asemenea, mai multe funcții de securitate pentru a vă îmbunătăți experiența de condus. Tehnologia cu faza lungă permite pornirea și oprirea automată a fasciculelor, în funcție de condițiile de iluminare.

Un sistem de frânare automată împiedică pietonii și vehiculele să se ciocnească unul de altul. Sistemul de avertizare din vehicul îi avertizează și pe șoferi când trebuie să se concentreze, astfel încât conducerea în stare de ebrietate nu este o problemă. Vehiculul are, de asemenea, funcții de monitorizare a unghiului mort și a traficului transversal.

Eficiența combustibilului de neegalat

Deși SUV-urile nu sunt adesea cele mai eficiente mașini din punct de vedere al consumului de combustibil, acest model Kia Seltos este o excepție. Se mândrește cu o eficiență a consumului de combustibil de până la 7,5 L/100 km, ceea ce este impresionant având în vedere că nu este un hibrid.

De asemenea, motorul va opri temporar dacă sunteți blocat în trafic. Acest lucru vă asigură că nu pierdeți combustibil. Modul Eco-drive este disponibil pentru a îmbunătăți și mai mult performanța și eficiența.

Confort pe bancheta din spate

Acest vehicul oferă, de asemenea, confortul banchetei din spate, ceea ce le lipsește multor vehicule. Poate fi dificil să încapă mai mult de cinci persoane într-o mașină de dimensiuni SUV. Dar nu este cazul cu Kia Seltos. Toată lumea se poate bucura de confort, indiferent de locul în care stă, datorită spațiului potrivit pentru picioare din al doilea rând.

O prindere bună

Nu aveți tracțiune integrală cu fiecare vehicul. Kia Seltos oferă posibilitatea de a avea tracțiune integrală, astfel încât să vă puteți menține aderența chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Vehiculul poate face față oricărei provocări.

Noul Kia Seltos este un concurent puternic pe piață. Este o alegere excelentă pentru familii, sportivi și oamenii obișnuiți deopotrivă, datorită adaptabilității sale.

Designul îndrăzneț al Kia Seltos, eficiența consumului de combustibil și caracteristicile de siguranță, precum și spațiul amplu de depozitare au făcut-o de mulți ani lider în industria auto.

Puteți determina dacă mașina merită banii înțelegând specificațiile sale și motivele pentru care sunt vehicule funcționale.