Care este diferența dintre BMW M, BMW M Sport, BMW M Performance?

Reputația BMW ca producător de vehicule de înaltă performanță, de dorit, a fost consolidată printr-o singură literă: M. La început, insignele M erau rezervate doar mașinilor de curse precum supercarul M1 sau sedanul sport E30 M3. BMW M poate fi găsit acum pe o gamă largă de mașini puternice și rapide, cum ar fi SUV-urile X5 sau X6. Nu fiecare insignă M este la fel. Reprezentanța noastră Pfaff BMW Markham are o gamă largă de mașini BMW noi și noi, pe care le puteți lua pentru un test drive. Gama M-Series poate fi o alegere bună dacă sunteți în căutarea unui BMW care oferă performanțe puternice. Acest blog va oferi informații despre diferențele dintre BMW M, M Sport și BMW M Performance.

BMW M Sport

M Sport este cea mai de jos treaptă de pe scara BMW M. M Sport este un pachet de accesorii care poate fi adăugat la orice BMW, spre deosebire de M Performance și M, care sunt variante exclusive de vehicule. Pachetul M Sport poate fi adăugat la modelele de lux precum Seria 7 și Seria 8. Conținutul pachetului M Sport poate varia de la un vehicul la altul. Acesta adaugă noțiuni unice interioare și exterioare vehiculului. Acestea includ câteva insigne M mai mici, ornamente interioare și exterioare mai întunecate, roți mai mari, un kit de caroserie cu aspect mai sportiv și un volan unic. Cu toate acestea, unele BMW-uri primesc și mai multe.

BMW M Performance

M Performance este cu un pas peste M Sport. Insigna de pe portbagaj este o modalitate bună de a face diferența. De exemplu, un 340i echipat cu pachetul M Sport va spune „340i”; versiunea M Performance a BMW M340i va spune „M340i”. M Sport este în primul rând despre aparențe, dar M Performance adaugă viteză. M340i, care se bazează pe motorul din Seria 3, are un motor diferit de mașina standard. Motorul standard al Serii 3 este un turbocompresor de 2,0 litri cu patru cilindri care produce 255 de cai putere. M340i are un turbo dublu de 3,0 litri cu șase cilindri care produce 382 de cai putere. Deși nu mai are manual, versiunea M Performance are frâne M Sport, evacuare M Sport, roți mai mari și anvelope mai sportive, moduri suplimentare de condus selectabile și un diferențial spate standard cu blocare electronică.

BMW M

BMW consideră că mașinile M Performance sunt cele mai puternice și mai rapide echipamente, dar BMW nu le recunoaște oficial ca modele separate din cauza amplorii modificărilor de performanță. Vehiculele oficiale M nu au denumiri de echipare. M3 și X6M sunt denumite pur și simplu „M3” sau, respectiv, „X6M”. Mașinile M Performance sunt destinate în primul rând conducerii pe stradă, dar fiecare SUV BMW M este și mașină a fost concepută pentru cursele pe circuit, unii chiar le folosesc in videoclipuri pe youtube.com. BMW oferă instruire fiecărui cumpărător de X5 M sau X6M la una din școlile sale de șoferi M. Acest lucru este probabil foarte important, având în vedere puterea și caracteristicile pe care modelele M le obțin. Chiar și mai multă putere este evident. Standardul BMW M3 folosește același motor cu șase cilindri dublu turbo de 3,0 litri ca și M340i. Cu toate acestea, M3 produce 425 de cai putere. M3 Competition crește puterea de ieșire la 444 de cai putere. M3 din 2021 poate avea 510 cai putere. Modificările specifice M merg și mai departe.

Toate aceste opțiuni de performanță și manipulare se adună. Deși costul exact al pachetului M Sport variază de la model la model, iar versiunile M Performance sunt mai scumpe, este totuși o afacere bună. Indiferent de pachetul M pe care îl alegeți, veți conduce un BMW cu multă putere. Contactați un reprezentant Pfaff BMW Markham pentru mai multe informații despre mașinile BMW din Seria M. Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre diferența Pfaff.