BMW este atât de popular, chiar dacă sunt nesiguri și scumpi

Recenziile experților și listele de top au scopul de a informa consumatorii despre mașinile care oferă cea mai bună valoare, fiabilitate, siguranță și confort. Unele modele și mărci de mașini care nu ajung în fruntea acestor liste rămân populare printre cumpărătorii de mașini. BMW, o marcă cunoscută pentru luxul și performanța sa, își clasează în mod regulat mașinile la capătul celor mai fiabile și scumpe liste. De ce sunt atât de populare? De ce este atât de popular conducerea unui BMW?
BMW este o mașină cu preț ridicat, cu fiabilitate scăzută.

Deși prețurile variază, este bine cunoscut faptul că vehiculele BMW sunt în vârful gamei de prețuri. BMW Seria 3 2020 este disponibil pentru cumpărare începând de la 40.000 USD și se termină cu 50.000 USD. Consumer Reports a raportat că aceleași mașini au cote scăzute de fiabilitate și ocupă locul 11 ​​într-o clasă cu 16 modele.

Achiziția BMW nu este singura caracteristică scumpă. BMW-urile sunt printre cele mai scumpe mașini pe care le puteți deține. Întreținerea, piesele și reparațiile fac parte din BMW-urile fabricate în Germania.

Un cuvânt continuă să apară atunci când încercăm să înțelegem de ce BMW este atât de iubit – performanță. BMW este sinonim cu putere, performanță și o marcă de lux care este sportivă și distractiv de condus. Mulți oameni cred că BMW este singura companie care poate oferi plăcere pură de a conduce.

Toate modelele sunt proiectate ținând cont de performanță, fie că este concentrarea companiei pe distribuția greutății, tracțiunea spate comună sau direcția receptivă. Motoarele și cutiile de viteze sunt la fel de inteligente pe cât vin. Ele oferă o schimbare lină, o accelerare rapidă și un răspuns sporit. Această mașină este diferită de altele, deoarece se poate îndoi și îmbrățișa trotuarul. De asemenea, este un mare prestigiu să ai o insignă albastră și albă.

Navetiștii iubesc mașinile BMW

BMW investește mai mult timp în proiectarea de mașini care sunt elegante și confortabile. Această combinație de performanță și un nivel ridicat de confort face din BMW X5 o alegere populară pentru navetiști. Oamenii petrec mult timp în mașinile lor și își doresc ca acesta să fie fiabil, confortabil și inteligent. Reputația sa îi ajută pe navetiști să facă impresie atunci când ajung la serviciu.

Firele Reddit dezvăluie că această întrebare este pusă frecvent: Ce este atât de grozav? Multe comentarii spun că totul este despre statut și performanță. Mulți oameni insistă că mașinile lor reflectă personalitatea și fac impresie.

Insigna emblematică BMW este un simbol al rafinamentului și al bogăției. Utilizatorul Reddit a spus că BMW-urile sunt frumoase și că oamenii le iubesc. Un altul a comentat faptul că BMW-urile reprezintă clasă și succes.

Unele mărci de lux oferă modele în segmente de nișă. BMW este cunoscut pentru capacitatea sa de diversificare. Este ușor să găsești BMW-ul potrivit pentru tine, cu varietatea de modele, echipamente, pachete, caracteristici și alte opțiuni.

Este încă o marcă care satisface nevoile familiilor iubitoare de SUV-uri, ale cumpărătorilor de sedanuri de lux și ale celor care doresc decapotabile sportive. Producătorul german de automobile BMW își recunoaște capacitatea de a realiza modele de cea mai bună performanță, care satisfac aproape toate nevoile cumpărătorilor de mașini.

Când vine vorba de achiziționarea unei mașini, într-adevăr se rezumă doar la preferințele personale. Cumpărătorii nu vor fi descurajați să parcheze modelele BMW în garaje, în ciuda fiabilității lor slabe și a prețurilor mari. Pentru majoritatea oamenilor, poate fi varietatea de combinații de performanță și status care încheie afacerea. BMW este de câștig, indiferent de preț sau fiabilitate.